Winter in Almdorp Königsleiten

Lekker wintersporten in de Zillertal Arena

In nog geen tien minuten zet de Dorfbahn u vanuit Königsleiten nagenoeg op de top van de Königsleitenspitze, waar u de pistes voor het uitkiezen heeft. Het skiën kan al beginnen als u de deur uitgaat: u skiet direct vanaf de Pinzgauer Höhe naar de lift of piste. Daarnaast is de omgeving geschikt voor tal van andere activiteiten; wat dacht u bijvoorbeeld van langlaufen, een fakkelwandeling of in volle vaart een berg naar beneden rodelen? Voor elk wat wils!

Almdorp Königsleiten...

is met zijn 1.600 aan hoogtemeters het hoogste skidorp van de Zillertal Arena. Dit is het grootste skigebied van het Zillertal; er zijn 143 kilometers aan pistes en 52 moderne kabelbanen en liften. Bovendien kunt u hier, eventueel met behulp van kunstsneeuw, skiën tot in het voorjaar.

Na het skiën...

kunt u nagenieten in de Sportlerkeller, onze ‘huis-après-ski’ of natuurlijk in één van de andere ski-hutten en après-ski bars in Königsleiten. Daarna kunt u goed eten één van de talrijke restaurants van ons almdorp, zoals in Restaurant Kirchenwirt van Hotel Königsleiten Vital Alpin. Dit door velen zeer gewaardeerde restaurant ligt direct onder de Pinzgauer Höhe.